loading

Ce sunt campaniile promoționale și cum pot beneficia de oferte pe ideall.ro?

Organizăm periodic campanii promoționale prin care clienții Ideall.ro pot utiliza vouchere pentru a primi un beneficiu instant la achiziția produselor, pot avea reduceri de preț instant la anumite produse, mărci sau categorii de produse sau pot primi cadouri la anumite achiziții.

Vouchere

Un voucher este un cod format din litere, cifre și simboluri care se adaugă în spațiul marcat din coșul de cumpărături. În funcție de specificul voucherului poți primi un beneficiu precum o reducere, un cadou șamd. Voucherele sunt valabile doar în anumite perioade din an, ca parte din campanii promoționale specifice și cu termen limitat și se comunică prin newsletter, pe website sau prin Facebook.

Cadouri

În cazul anumitor produse ce fac parte din campanii promoționale, poți primi un cadou care ți se va livra împreună cu produsul comandat. Cadourile sunt marcate în pagina de produs.

Garanție extinsă

În cazul campaniilor de extra garanție, anumite produse pot beneficia de garanție suplimentară, fără niciun cost adăugat. Garanția suplimentară este oferită direct de către producător, iar pentru a beneficia de ea este necesar să înscrii produsul pe site-ul producătorului, în perioada de campanie specificată în regulament.

Campanii de reduceri

Organizăm periodic campanii de reduceri prin care o selecție de produse au prețuri speciale, în limita stocului disponibil la ideall.ro sau furnizor. Ideall.ro nu poate garanta menținerea constantă a unor reduceri pe anumite produse sau categorii, prețurile variind în funcție de mai multe factori precum costul de achiziție de la furnizor, costuri de depozitare, de marketing și altele.